Klantenservice
0
Sluiten
Tim - Zondag 29 April 2018

Extraordinary objects

Als je aan populaire design van de jaren '90 denkt, kom je meestal Philippe Starck en Stefano Giovannoni tegen, grote namen die bij o.a. Alessi de toon zetten. Nu is Stefano Giovannoni terug van nooit weggeweest met zijn eigen merk "Qeeboo".

Wij waren onmiddellijk weg van het merk en we zijn dan ook super-enthousiast omdat we ons sinds kort "officiële Qeeboo dealer" mogen noemen! Tijd voor een introductie van (een stukje van) ons Qeeboo aanbod:

De Rabbit chair en Rabbit chair baby van Stefano Giovannoni zijn al even op de markt en zijn goed op weg om een instant klassieker te worden. Dit silhouet van een konijn, uitgevoerd in verschillende kleuren en groottes, bekoort jong en oud en nodigt uit om te zitten. Er is ook een Rabbit Chair die kan dienen als tuinverlichting.

De Konglamp, ook van Stefano Giovannoni, is een uit de kluiten gewassen gorilla die je tuin of leefkamer bewaakt en met zijn sterke zaklantaarn je pad verlicht. Kong maakt een grote indruk waar je hem ook zet.

Front, bekend van de melt lamp voor Tom Dixon, tekende voor Qeeboo een dynamische, asymmetrische stoel, de Loop chair*. De stoel kan geleverd worden met of zonder kussen.

Cherry lamp van Nika Zupanc is een hanglamp in de vorm van, u raadt het, een stel kersen die ons dan weer aan het logo van een geweldige club in Ibiza deed denken.

Studio Job, de eigenzinnige en non-conformistische design studio die vooral bekend is door zijn werk met Seletti maakte twee objecten voor Qeeboo die heel eigen zijn aan hun designstijl: De Killer* paraplubak in de vorm van een haai, die ook kan dienen als champagne emmer, en de Mexicoplanter/stool/draadloze lamp. (let vooral op de Studio Job "signature" versieringen zoals op de doodshoofden van "dia de los muertos").

Qeeboo omschrijft zichzelf als een "new generation brand" met "extraordinary objects", we kunnen dit alleen maar beamen. Oordeel vooral zelf en kijk eens rond in ons aanbod in de winkel of online :-)

*voorlopig enkel in store te vilvoorde, voor info: [email protected]

 

 

News and updates

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »