Klantenservice
0
Sluiten
Vrijdag 21 Januari 2022

We kunnen allemaal wel wat positiviteit gebruiken in 2022.

Het Smiley icoon bestaat dit jaar 50 jaar!

Al jaren verkopen wij bij Design Originals de Smiley XL lamp van het designermerk MrMaria. Deze gele Smiley lamp met een diameter van 45 cm is een echt statement piece in elk interieur. Het fleurt zowel je woonkamer op als de kinderkamer. Maar het kan ook heel uitnodigend staan aan de receptie van je bedrijf bijvoorbeeld. Je bezoekers voelen zich meteen welkom!

 

De nieuwe Smiley lamp M van 25 cm hoog!

Ter ere van deze verjaardag komt Mr Maria met een nieuw formaat van deze lamp. De Smiley lamp is vanaf nu ook verkrijgbaar in een kleinere vorm: Smiley Star Light van 25 cm hoog. Ideaal voor op de kast of op het nachttafeltje om zo elke morgen met een 'smile' wakker te worden.

Wie weet mogen we binnenkort ook nog een Smiley Small-versie verwachten??? Wij hopen het alvast!

 

Update voor de Smiley lamp XL

Ook de bestaande Smiley lamp XL van Mr Maria krijgt een update: vanaf nu zal de lamp iets lichter van kleur zijn. De gele kleur zal meer in lijn liggen met de originele Smiley brand kleur. Ook is de lamp in de nieuwe jubileum verpakking gestoken met daarop het feestelijke logo en de slogan "Take the Time to Smile". Deze verpakking is exclusief beschikbaar in het jaar 2022.

 

"Take the Time to Smile"

De gele smiley werd voor het eerst gebruikt (zoals hij er nu nog steeds uitziet) in de krant France-Soir op 1 januari 1972. In die tijd, brachten kranten veelal politiek, economische en vooral 'serieus' nieuws.

De gele smiley was de eerste keer dat de krant kleur bracht op de voorpagina: alle andere pagina's en foto's waren in zwart wit. Het icoon stond voor positiviteit en duidde aan welke artikels positief nieuws bevatten. De campagne "Take the time to smile" breidde zich uit naar andere landen (en kranten) in Europa. Later werd smiley het symbool van een generatie House Music en New Beat en nog later verscheen de eerste smiley op de mobiele telefoon. De rest is geschiedenis.

Zo, nu weet je tenminste waar de slogan op de verpakking vandaan komt ;-)

Wil je graag nog meer ontwerpen van MrMaria ontdekken, klik dan hier voor een overzicht.

 

News and updates

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »