Mr Maria

Mr Maria is een Nederlands designmerk en werd bekend met haar originele nijnjte lamp. Deze warme witte lamp groeide uit tot een icoon en een designklassieker die wereldwijd verkocht wordt: van België en Nederland tot in Japan. Naast de originele versie van 50 cm hoog maakte Mr Maria van deze nijntjes lamp ook een grotere versie van 80 cm hoog, een klein vriendje van 30 cm hoog en sinds kort ook een mini-lampje van amper 10 cm groot.

Deze nijntjes lampen kregen ondertussen gezelschap van andere prachtige figuren zoals de Smiley lamp, de ijsbeer lamp Nanuk, en nog vele vriendjes.

De ontwerpen van Mr Maria zijn steeds puur, sereen en warm. Ze zijn eveneens tijdloos en gemaakt uit duurzame materialen.

Met een Mr Maria lamp haal je een statement piece in huis, een modern ontwerp dat bestaat uit sterke, klassieke lijnen die een gevoel van geborgenheid oproepen.

Mr Maria is

Mr Maria is een Nederland designmerk en werd bekend met haar originele nijnjte lamp. Deze warme witte lamp groeide uit tot een icoon en een designklassieker die wereldwijd verkocht wordt: van België en Nederland tot in Japan. Naast de originele versie van 50 cm hoog maakte Mr Maria van deze nijntjes lamp ook een grotere versie van 80 cm hoog, een klein vriendje van 30 cm hoog en sinds kort ook een mini-lampje van amper 10 cm groot.

Deze nijntjes lampen kregen ondertussen gezelschap van andere prachtige figuren zoals de Smiley lamp, de ijsbeer lamp Nanuk, en nog vele vriendjes.

De ontwerpen van Mr Maria zijn steeds puur, sereen en warm. Ze zijn eveneens tijdloos, en gemaakt uit duurzame materialen.

Design Originals is een officieel verkooppunt van de Mr Maria producten. Wij verkopen enkel de originele Mr Maria lampen!

Lees meer Lees minder
Mr Maria Lamp Nanuk 42 cm
QUICK SHOP
Lamp Nanuk 42 cm
Dimbare sfeerverlichting voor iedereen die van (ijs)beren houdt
€129,00
Mr Maria Lamp Smiley 45 cm
QUICK SHOP
Lamp Smiley 45 cm
Meest vrolijke lamp in onze webshop
€129,00
Mr Maria Lamp Nijntje 80 cm
QUICK SHOP
Lamp Nijntje 80 cm
Grote nijntje lamp van 80 cm hoog
€199,00
Mr Maria Kroon
QUICK SHOP
Kroon
Zacht siliconen kroontje voor de nijntjes lamp
€15,00
Mr Maria Leeuw Nachtlamp 25 cm
QUICK SHOP
Leeuw Nachtlamp 25 cm
Kleine, zachte oplaadbare lamp in de vorm van een leeuw van het Nederlandse designmerk Mr Maria. Kan je overal mee naartoe nemen en geeft een warm geel licht.
€75,00
Mr Maria EU Replacement kit 2.0
QUICK SHOP
EU Replacement kit 2.0
LED-module met afstandsbediening. Te gebruiken in de Mr Maria lampen Anana, Brown S, Brown XL, Kokeshi, LIA, Nanuk, Smiley, Nijntje Original and Nijntje XL
€29,00
Mr Maria Boris Nachtlamp 21 cm
QUICK SHOP
Boris Nachtlamp 21 cm
Zacht siliconen lampje in de vorm van Boris van het Nederlandse designmerk Mr Maria.
€75,00
Mr Maria Snuffie Nachtlamp 23 cm
QUICK SHOP
Snuffie Nachtlamp 23 cm
Zacht siliconen lampje in de vorm van Snuffie van het Nederlandse designmerk Mr Maria. Kan je overal mee naartoe nemen en geeft een zacht, warm licht.
€75,00
Mr Maria Nijntje Nachtlamp 30 cm
QUICK SHOP
Nijntje Nachtlamp 30 cm
Oplaadbaar en dimbaar nachtlampje in zacht siliconen, volledig veilig voor kindermondjes
€75,00
Mr Maria Lamp Smiley XL (geel)
QUICK SHOP
Lamp Smiley XL (geel)
Lamp in de vorm van een gele smiley van het Nederlandse designmerk Mr Maria. Smiley geeft een geel licht door middel van een traploos dimbare LED-module. Ze is heeft een diameter van 43,5cm
€129,00
Mr Maria Lamp Ijsbeer Nanuk
QUICK SHOP
Lamp Ijsbeer Nanuk
Lamp in de vorm van een kleine ijsbeer van het Nederlandse designmerk Mr Maria. Nanuk geeft een zacht, warm licht door middel van een traploos dimbare LED-module. Ze is wit en 41 cm hoog.
€129,00
Mr Maria Lamp Nijntje Groot (80cm)
QUICK SHOP
Lamp Nijntje Groot (80cm)
met nieuwe remote LED module
€199,00
Sale
Mr Maria Lamp Nijntje Original (50cm)
QUICK SHOP
Lamp Nijntje Original (50cm)
De originele Nijntjeslamp van het Nederlandse designmerk Mr Maria. Nijntje geeft een zacht, warm licht door middel van een traploos dimbare LED-module. Ze is wit en deze kleine versie is 50 cm hoog.
€129,00 €103,20
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen