Mr Maria

Mr Maria is een Nederlands designmerk en werd bekend met haar originele nijnjte lamp. Deze warme witte lamp groeide uit tot een icoon en een designklassieker die wereldwijd verkocht wordt: van België en Nederland tot in Japan. Naast de originele versie van 50 cm hoog maakte Mr Maria van deze nijntjes lamp ook een grotere versie van 80 cm hoog, een klein vriendje van 30 cm hoog en sinds kort ook een mini-lampje van amper 10 cm groot.

Deze nijntjes lampen kregen ondertussen gezelschap van andere prachtige figuren zoals de Smiley lamp, de ijsbeer lamp Nanuk, en nog vele vriendjes.

De ontwerpen van Mr Maria zijn steeds puur, sereen en warm. Ze zijn eveneens tijdloos en gemaakt uit duurzame materialen. Design Originals is een officieel verkooppunt van de Mr Maria producten. Wij verkopen enkel de originele Mr Maria lampen!

Met een Mr Maria lamp haal je een statement piece in huis, een modern ontwerp dat bestaat uit sterke, klassieke lijnen die een gevoel van geborgenheid oproepen.

Kies voor een echte blijver, de Nijntje lamp

Nijntje bestaat al sinds 1955 en dit schattige konijn is bedacht door Dick Bruna. Eerst bestond het enkel in boeken, later werden er tekenfilms van gemaakt. En nog later kwamen er rond Nijntje allerlei gadgets en leuke gebruiksvoorwerpen op de markt. Sindsdien is deze figuur niet meer weg te denken uit de wereld van kinderen. Maar ook volwassenen zijn vaak gecharmeerd door dit eenvoudige maar toch zeer bijzondere konijn. De spierwitte vormgeving waarin de oogjes en het mondje zo mooi contrasteren, zijn een echte eyecatcher. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een Nijntjes lamp licht brengt in heel wat kinderkamers én andere kamers.

De familie Nijntje lampen

De Nijntjes lampen van Mr Maria zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen. De kleine vriendjes bestaan in 50 en 80 cm. De Nijntje lamp van 80 cm is dus niet zo heel klein. Ze kleedt een kinderkamer op een bijzondere manier stijlvol aan. Je vindt Nijntje ook op een wolkje als hanglamp. Of wat dacht je van het mini-Nijntjelampje van 15 cm of de echte reuzevriend van maar liefst 1.95 m groot? Elke lamp van deze familie is voorzien van led-licht. Daardoor zijn ze niet alleen zuinig, maar ook nog eens goed voor het milieu.

Creëer je eigen sfeer met een Nijntje lamp

Nijntjes lampen van Mr Maria bieden heel wat mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld het kleine lampje van 30 cm opladen. Het is draadloos en je kunt het overal meenemen. Of denk maar aan een dimfunctie voor nog meer sfeer. Of je nu helder of gedempt licht nodig hebt, met een Nijntje lamp kan dit perfect. Ze schijnt nooit recht in de ogen, en dat is een groot pluspunt voor een sfeerbrenger.

De Mr Maria remote bedient je Nijntje lamp

Uiteraard gaat Nijntje met zijn tijd mee, en zo ook de Nijntjes lampen. De remote control van Mr Maria laat jou toe om de lamp op afstand te bedienen. Zo is er de wake-up functie die jou met een zacht licht wakker maakt. En er is de sleep-timer die na de door jou ingestelde tijd de lamp laat uitgaan. Daarenboven kan je met de remote ook je lamp dimmen. Wedden dat je kind met deze remote control snel overweg zal kunnen?

Wil jij ook zo’n vriendje in je slaapkamer? Nijntje lampen zijn makkelijk online te bestellen en je krijgt ze snel thuis geleverd!

Lees meer Lees minder
Mr Maria Mini lamp Nijntje - Bundle of Light
QUICK SHOP
Mini lamp Nijntje - Bundle of Light
Energiezuinig lampje dat na 15 minuten vanzelf uitgaat
€20,00
Mr Maria Mini lamp Boris - Bundle of Light
QUICK SHOP
Mini lamp Boris - Bundle of Light
Energiezuinig lampje dat na 15 minuten vanzelf uitgaat
€20,00
Mr Maria Mini lamp Leeuw - Bundle of Light
QUICK SHOP
Mini lamp Leeuw - Bundle of Light
Energiezuinig lampje dat na 15 minuten vanzelf uitgaat
€20,00
Mr Maria Lamp Nijntje 50 cm | Star Light
QUICK SHOP
Lamp Nijntje 50 cm | Star Light
De originele Nijntjeslamp in het middelste formaat
€129,00
Mr Maria Lamp Boris 36 cm | Star Light
QUICK SHOP
Lamp Boris 36 cm | Star Light
Boris de beer, vriend van Nijntje als witte design lamp
€129,00
Mr Maria Lamp Nanuk 42 cm
QUICK SHOP
Lamp Nanuk 42 cm
Dimbare sfeerverlichting voor iedereen die van (ijs)beren houdt
€129,00
Mr Maria Lamp Smiley 45 cm
QUICK SHOP
Lamp Smiley 45 cm
Meest vrolijke lamp in onze webshop
€129,00
Mr Maria Lamp Nijntje 80 cm
QUICK SHOP
Lamp Nijntje 80 cm
Grote nijntje lamp van 80 cm hoog
€199,00
Mr Maria Kroon
QUICK SHOP
Kroon
Zacht siliconen kroontje voor de nijntjes lamp
€15,00
Mr Maria Leeuw Nachtlamp 25 cm
QUICK SHOP
Leeuw Nachtlamp 25 cm
Kleine, zachte oplaadbare lamp in de vorm van een leeuw van het Nederlandse designmerk Mr Maria. Kan je overal mee naartoe nemen en geeft een warm geel licht.
€75,00
Mr Maria EU Replacement kit 2.0
QUICK SHOP
EU Replacement kit 2.0
LED-module met afstandsbediening. Te gebruiken in de Mr Maria lampen Anana, Brown S, Brown XL, Kokeshi, LIA, Nanuk, Smiley, Nijntje Original and Nijntje XL
€29,00
Mr Maria Boris Nachtlamp 21 cm
QUICK SHOP
Boris Nachtlamp 21 cm
Zacht siliconen lampje in de vorm van Boris van het Nederlandse designmerk Mr Maria.
€75,00
Mr Maria Snuffie Nachtlamp 23 cm
QUICK SHOP
Snuffie Nachtlamp 23 cm
Zacht siliconen lampje in de vorm van Snuffie van het Nederlandse designmerk Mr Maria. Kan je overal mee naartoe nemen en geeft een zacht, warm licht.
€75,00
Mr Maria Nijntje Nachtlamp 30 cm
QUICK SHOP
Nijntje Nachtlamp 30 cm
Oplaadbaar en dimbaar nachtlampje in zacht siliconen, volledig veilig voor kindermondjes
€75,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen