WayToPlay

Waytoplay is een Nederlands speelgoedmerk.

Het bestaat uit sets van makkelijk te koppelen baandelen. Sets bestaan uit rechte stukken, bochten, parkeerplaatsen, kruisingen en ronde punten. Door de rubberen structuur kun je er altijd en overal mee spelen, op elke ondergrond: over tapijt, op tafel, in de zandbak, over gras en rotsen. Zowel binnen als buiten, op vakantie en met al je vriendjes. 

Eindeloos aan te vullen en… helemaal zelf in te vullen. Ieder kind is koning van zijn eigen unieke weg en kiest zelf de ‘Waytoplay’.

Waytoplay prikkelt de fanatsie. Waytoplay levert de basis, kinderen creëren zelf het spel. Dit maakt ze vindingrijk, oplossingsgericht en creatief: essentiële eigenschappen voor nu en later. Waytoplay staat voor snoerloos speelplezier. 100% unplugged en offline!

Dutch Design, German quality.

Lees meer Lees minder
WayToPlay Open Road Set (12-delen + 2 auto's) - Limited Edition
QUICK SHOP
Open Road Set (12-delen + 2 auto's) - Limited Edition
WaytoPlay set + 2 Candylab autootjes
€60,00
WayToPlay Speedway Set (12-delen + 2 auto's) - Limited Edition
QUICK SHOP
Speedway Set (12-delen + 2 auto's) - Limited Edition
WaytoPlay set + 2 Candylab autootjes
€60,00
WayToPlay King of the Road (40-delig)
QUICK SHOP
King of the Road (40-delig)
WaytoPlay rubberen, flexibele autobaan. Geweldig speelgoed dat de creativiteit van kinderen stimuleert. "King of the Road" is de grootste set en bestaat uit 40 onderdelen.
€105,00
WayToPlay Ringweg (12-delig)
QUICK SHOP
Ringweg (12-delig)
WaytoPlay rubberen, flexibele autobaan. Creatief speelgoed dat de creativiteit van kinderen stimuleert. "Ringweg" set bestaat uit 12 onderdelen. Perfect als cadeau!
€33,00
WayToPlay Autoweg (16-delig)
QUICK SHOP
Autoweg (16-delig)
WaytoPlay rubberen, flexibele autobaan. Open play speelgoed dat de creativiteit van kinderen stimuleert. De set "Autoweg" bestaat uit 16 onderdelen.
€44,00
WayToPlay Snelweg (24-delig)
QUICK SHOP
Snelweg (24-delig)
WaytoPlay rubberen, flexibele autobaan. Stimuleert creativiteit en fantasie van kinderen. De "Snelweg" set bestaat uit 24 onderdelen en is de perfecte basis om mee te starten.
€63,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen