FATBOY Hangmatten

 

Fatboy hangmatten, luie lekkere luxe 

Als je van luieren houdt in de natuur, op het strand of gewoon in je eigen tuin, dan zijn Fatboy hangmatten onontbeerlijk. Fatboy is een gekend merk voor unieke items om lekker van het leven te genieten. De Fatboy hangmatten passen precies in deze filosofie. Ontdek hier de verschillende types hangmatten van Fatboy. 

 

  1. De Headdemock en Headdemock Sunbrella Fatboy hangmatten

Deze stevige hangmatten zijn geschikt voor wel twee personen. Wat aan deze hangmatten bijzonder is, is dat je geen boom of andere steun moet zoeken. Bij deze Headdemock modellen krijg je een hangmat staander bijgeleverd. Ook een kussen en een cover als beschermhoes voor de hangmat zijn bij deze modellen verkrijgbaar. Je kiest uit talloze leuke kleuren: zomers felle kleuren of discrete tinten. Het verschil tussen de Headdemock en Headdemock Sunbrella zit in de stof van de hangmatten. De Headdemock is gemaakt uit polyester, de Headdemock Sunbrella uit een speciaal ontwikkelde Sunbrella-stof. Deze laatste is iets duurder maar voelt veel zachter aan. Ondanks dat deze Headdemock hangmatten een staander en kussen hebben, zijn ze toch vrij licht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen.  

 

  1. De Headdepleck Fatboy hangmatten

Deze hangmat is in tegenstelling tot de Headdemock gemaakt voor 1 persoon en is bedoeld om aan een boom of aan de muur te bevestigen. Je krijgt de Headdepleck dan ook geleverd met muursteunen. Net zoals de Headdemock hangmatten, zijn ook deze modellen verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren en kan je er een kussen bij kiezen. Een Headdepleck heeft geen staander en is daardoor zeer praktisch overal mee te nemen en op te hangen waar je ook maar denkt. Ben je fan van dit Headdepleck model, maar plaats je liever de hangmat niet tussen bomen? Dan heb je geluk! Deze hangmat is namelijk ook compatibel met de staander van de Headdemock hangmatten. Je kan deze staander apart aankopen op onze webshop zodat je helemaal kan genieten en tot rust kan komen op jouw favoriete plek, met of zonder bomen. 

 

Waarom een hangmat van Fatboy kopen? 

Fatboy gaat altijd voor betaalbaar comfort, gecombineerd met een mooie en jonge uitstraling. Met andere woorden: met een Fatboy hangmat mag je best gezien worden. De hangmatten zijn van uitstekende kwaliteit en gaan lang mee. Elke stof is makkelijk in onderhoud en uv-resistent. Ze behouden dus lang hun frisse look zonder te verkleuren. 

Wil jij deze hangmat kopen? Dan geven wij jou nog een weetje mee: 'Headdemock' en 'Headdepleck' zijn Brabants dialect voor 'heb je hem ook?' en 'heb je plek?'. 

 

 

 

 

Lees meer Lees minder