FATBOY Verlichting

Fatboy verlichting is origineel, mooi van design en vooral ook praktisch. Fatboy staat garant voor originele, kwalitatieve lampen en verlichting.

 

De Fatboy lamp, eigenzinnig en vol karakter

Elke Fatboy lamp, hoe klein of groot ze ook is, straalt een uniek karakter uit. De designers van Fatboy verlichting vinden hun inspiratie in de traditionele lampenkap, een klassieke luster of gewoon een bolvormige lamp. En dit zijn niet de enige ontwerpen, er komen regelmatig nieuwe modellen bij in de collectie. Fatboy maakt van klassieke vormen iets hedendaags, trendy en speels. Ze zijn herkenbaar, een beetje nostalgisch en toch zo modern en hip.

 

Een Fatboy lamp voor binnen en voor buiten

Qua design maakt Fatboy bijna geen of helemaal geen onderscheid of je nu een lamp voor binnen of voor buiten zoekt. Bij elke Fatboy lamp ligt de nadruk op sfeer en stijl. Zo vind je bijvoorbeeld in het gamma van Fatboy zowel heel grote als kleine lampen. En elk klein Fatboy lampje is evengoed tot in de kleine details afgewerkt als zijn grote broers. Elke buitenlamp kun je ook binnen gebruiken. Op die manier loopt de stijl van je interieur gewoon door naar je tuin.

 

De Fatboy lamp, stijlvol maar ook multifunctioneel

Als je op zoek bent naar een lamp voor je tuin, dan voldoet de Fatboy buitenlamp volledig aan je wensen. Elke Fatboy lamp voor buiten is makkelijk in gebruik en multifunctioneel. Zo bestaan er bij Fatboy bijvoorbeeld draadloze lampen die je kan plaatsen waar je ook maar wilt. Je gebruikt ze niet alleen in je tuin, maar evengoed op de camping of als je gaat picknicken. Fatboy heeft bijvoorbeeld een lamp ontwikkeld die je zowel kunt ophangen aan een touw als in de grond kunt steken als een tuinfakkel.

 

Fatboy Edison lampje

Het meest bekende lampje van Fatboy is Edison the Petit, de bestseller van de voorbije 5 jaar. Het is een oerdegelijk lampje dat je zowel binnen als buiten kan gebruiken en als het opgeladen is neem je het overal mee naartoe. Bij ons thuis doet het dienst als buitenlampje op tafel, op de kinderkamer als nachtlampje om bij een zacht licht in slaap te vallen, als bijverlichting in de hal, en het gaat steevast overal mee op vakantie!

Hoewel... vanaf 2020 bestaat ook de Edison mini. Deze superleuke set van drie kleine lampjes (drie mini Edisons eigenlijk) zijn gewoon top! Ze zijn maar 15 cm hoog en geven evenveel licht als hun broertje 'the petit'. Ze hebben ook drie lichtstanden en zijn nog compacter voor gebruik. Meer plaats voor snacks en drankjes!

 

Voor elke plek een Fatboy lamp

Het leuke aan het label Fatboy is dat je speels met deze verlichting kunt omgaan. Experimenteer gerust met de opstelling en de combinatie van de lampen onderling. Bepaalde modellen hebben zowel een grote als een kleine versie. Andere lampenkappen komen dan weer terug in zowel wandlampen, vloerlampen als tafellampen. En wat dacht je van apart te verkrijgen lampenkapjes voor elke gelegenheid: winter, zomer, Kerst of granny-stijl bijvoorbeeld? Zo kun je op iedere plek in je woning en op elk moment van het jaar je eigen stempel op je interieur drukken, en dit enkel door je lampenkapjes te vervangen. Fatboy lampen zijn makkelijk van de ene naar de andere kamer te verhuizen. Met dit label creëer je je eigen stijl en zorg je ervoor dat je altijd en overal het perfecte licht hebt. Bekijk heel het Fatboy aanbod bij Design Originals

Lees meer Lees minder